25 let uspešnega poslovanja

Četrt stoletja tradicije, inovativnega ustvarjanja dodane vrednosti, trde realnosti in digitalizacije. Edina stalnica, ki je comTEC spremljala vsa ta leta, so bile nenehne dinamične spremembe – notranje in zunanje. Naša izziv in odziv prilagajati se, ustvarjati dodano vrednost, preživeti, ostati zvest svojim načelom in vrednotam ter biti v takšnem okolju oblikovalec in ne posnemovalec. Če so bile agilnost, inovativnost in nenehne spremembe nujne za preživetje v začetnih ciklih rasti podjetja, bo v prihodnje prav gotovo stabilnost na prvem mestu.

Mi smo sprememba

comTEC je bil v začetku ideja o avtentičnem podjetništvu, poslovnih odnosih, razvoju, storitvah in o izdelkih. S koristmi uresničujejo dodano vrednost, saj prinašajo učinke, kakovost in estetiko v okolje. Marca 2018, mineva 25 let od skromnega začetka poslovanja iz nič, prežetega z idealizmom mladostne vizije, agilnostjo in med svetovnimi pionirji uporabe digitalizacije velikoformatnega tiska. Ponosno, vendar s skromnostjo zremo na vse dosežke in uspehe.

Ponosni smo na comTEC-ovo podjetniško pot brez bližnjic, ki ni bila lahka, skoraj primerljiva boju. Hvaležni za vse pridobljeno znanje, bridke in prijetne izkušnje – tudi napake, ki smo jih nabirali in iz katerih smo se učili v vseh letih, saj kot taki in z vsemi našimi dosežki predstavljajo nov izziv na poti »turbulentne prihodnosti«.

comtect zgradba

Zaupalo nam je več kot 8.000 partnerjev

HVALA našim zvestim poslovnim partnerjem, ki jim z osebnim pristopom, željo in s trudom skušamo zagotoviti celovito uporabniško izkušnjo »biti za partnerja najboljši«. Ponuditi jim učinkovite in kakovostne storitve – izdelke, ob primernih dobavnih rokih in ekonomsko upravičenih cenah. Skupaj smo dočakali srebrno obletnico v dobri kondiciji in v ponos kulturi avtentičnega podjetništva vsem nam.

Družbeno odgovorni

Duh podjetniške etike, razumevanje realnosti in odgovornosti ob potrebi nekaj ustvariti, da lahko tudi deliš, ter skromnosti do denarja so nas bogatili, da smo vsa leta podpirali dobrodelnost, kulturo, umetnost, šport in izobraževanje. Smo ponosni donator Rotary – Fundacije Leona Štuklja, ustanove za štipendiranje. V poslovnem procesu svojo skrb za okolje izkazujemo z uporabo do okolja prijaznih ekobarv Greenguard. Predstavljamo edinstvenost in celovitost sinergij kot ekološko in visokotehnološko podjetje za digitalni tisk v širšem regijskem prostoru, saj zeleno energijo za poslovanje pridobivamo iz lastnih obnovljivih virov energije.

Zaposleni, hvala

comTEC ni samo blagovna znamka ali uspešno podjetje. comTEC je vizija, kultura, čut za estetiko in skrb za detajle ter ima »edinstveno srčiko«. To  so zaposleni. Vsak drugačen in vsak z različnimi lastnostmi, željami in kompetencami. Spremembe in dosežke smo ustvarjali s trdim delom, z odrekanjem in s pripadnostjo. Kakor tudi z veliko mero vložene energije na poti postavljenih ciljev. Skupaj smo izbrali to težjo pot in tudi v prihodnje se ne bomo zanašali na poslovni uspeh po bližnjicah pri poslovanju in ustvarjanju dodane vrednosti.

Prihodnost

Razvoj, dodana vrednost? Preživeli bodo le agilni, vitko-dinamični in inovativni. Analitika in umetna inteligenca bosta vse bolj gnali razvoj in narekovali smer vrtinčastega vetra v jadrih razvoja podjetij ter družbe.

Izkoristimo priložnost

»Izziv biti podjetnik je kot skok v prepad, medtem sprejeti načrt, kako ustvariti dodano vrednost, preživeti ter nadaljevati pot v naslednji skok.«
Izziv pa terja svoj davek dodane vrednosti.