UV tiskalnik

UV printer 2020 comTEC print

Storili smo še dodatni korak v smer bolj učinkovitega, zmogljivejšega in hkrati kakovostnega ter ekološkega tiskanja. Naš novi UV tiskalnik nam omogoča visoko produkcijski tisk v obstojni in izjemni foto kakovosti na ploščne materiale in materiale v roli do širine 320 cm, s čimer se bomo še bolj prilagodili željam naših naročnikov in povečali odzivnost.

Kakovost in varovanje okolja sta nam še vedno pomembna

Ravno zaradi tega smo se odločili za nov tiskalnik, ki ni samo hitrejši temveč zagotavlja tudi tisk v foto kakovosti in uporablja certificirane barve najvišjega standarda brez organskih topil. Ta kombinacija nam omogoča, da lahko našim naročnikom ponujamo kakovostne grafike, ki imajo zunaj dolgo obstojnost in so hkrati primerne tudi za vsa označevanja v notranjih prostorih, vključno z zdravstvenimi ustanovami, v trgovinski dejavnosti, vrtcih, šolah, … povsod tam, kjer je pomembno, da se uporabljajo barve, ki nimajo negativnega vpliva na naše zdravje.

Različni materiali – iste barve

Ste v preteklosti kdaj dobili isto grafično predlogo natisnjeno na različnih materialih in ugotovili, da si barve niso enake? Do tega pride zaradi različne beline materiala, na katerega se tiska ali uporabe različnih tiskalnikov z različnimi barvami. Zaradi tega pri comTEC-u zagotavljamo tisk vseh materialov, ki jih potrebujete z istim tiskalnikom. Prav tako poskrbimo za barvno umerjenost vseh materialov pred tiskom. S tem zagotovimo, da so barve na različnih materialih enake oz. da so odstopanja kar najmanjša.

Ostajamo zvesti svoji usmeritvi

Kakovostno – Kreativno – Konkurenčno

Dodaj odgovor