Podjetje

comTEC print je spletna trgovina podjetja comTEC® d.o.o.
Podjetje od leta 1993 predstavlja uspešno, inovativno in razvojno usmerjeno slovensko podjetje ter prepoznavno blagovno znamko.

V podjetju comTEC® d.o.o. se ukvarjamo z računalniško grafično pripravo – oblikovanjem, konstruiranjem, 3D vizualizacijami ter XXL digitalnim tiskom direktno na različne materiale (v ploščah in roli). Prav tako nudimo storitve CNC digitalnega in laserskega razreza, izreza in rezkanja. Številne napredne možnosti avtomatizirane digitalne dodelave od žlebljenja, zgibanja, zarezovanja, krojenja, označevanja, ter ostalihin uporabe številnih fleksibilnih in trdih materialov omogočajo izjemno natančnost ter izdelavo najrazličnejših polizdelkov, izdelkov in aplikacij v grafični in embalažni industriji, tekstilni in usnjarski industriji, industriji plastike, tehničnega tekstila in kompozitnih materialov.

Reklamne grafike-napisi, industrijsko označevanje ter inovativno vizualno-promocijske rešitve

Podjetje je bilo ustanovljeno z vizijo novega pristopa in celovite ponudbe na področju visokokakovostnega velikoformatnega digitalnega tiska ter kreativnih rešitev pri izdelavi poljubnih vizualno-promocijskih izdelkov.

Poslanstvo

Kreativno grafično oblikovanje, konstruiriranje, 3D vizualizacije, digitalni XXL tisk, CNC digitalni in laserski razrez.
Reklamne grafike-napisi, industrijsko označevanje ter inovativno vizualno-promocijske rešitve

Poslovna filozofija in registrirana blagovna znamka comTEC® jamčita kakovost, profesionalen odnos, ter razvoj novih produktov. V preteklosti je ta filozofija zagotovila povezovanje mnogih lojalnih in zadovoljnih kupcev, predvsem pa je ustvarila pomemben položaj podjetja na slovenskem trgu, kakor tudi širše v regiji.

Naš cilj je ponudba lokalne izvedbe v svet, kakovost in uporaba certificiranih materialov.  Ob tem želimo naročniku ponuditi tudi dodano vrednost z odzivnostjo, osebnim pristopom, svetovanjem, ter obojestranskim spoštovanjem.

Uspešnost poslovanja podjetja se kaže predvsem v zaupanju, tako kupcev kot dobaviteljev, katerega rezultat je uravnotežen razvoj podjetja.